Tuesday, 04 October 2022 15:46

Super Mario Sunshine

Written by
Rate this item
(0 votes)

Tips för spelet Super Mario Sunshine till Nintendo GameCube.

Hitta alla gömda shine-symboler
Super Mario Sunshine innehåller totalt 120 shine-symboler. 77 av dessa finns på spelets huvudbanor och 24 stycken växlas mot blåa mynt. Resterande 19 är gömda i staden.

1. Spelets första shinefinns på flygplatsen. Du får den bär du besegrar Pirhana Plant.

2. Gå till den Nordöstra stranden. Bortom plattformarna finns ett rör. Gå ned i röret och hämta den shine som väntar vid bonusbanans slut.

3. Gå till klocktornet som finns i stadens sydvästra del. Tvätta bort smutsen på klockan. En shine uppenbarar sig. Till vänster finner du en ingång till stadens kloaksystem. Tunneln leder dig till shinesymbolen.

4. Gå till fyrtornet och spruta vatten på stranden runt omkring det. Det kan ta ett bra tag att hitta rätt, men belöningen är ännu en åtråvärd shine. Ett speciellt ljud talar om när du har lokaliserat platsen.

5. Väst om floden som flyter genom staden finns ett hus där du kan spela ett minispel med lådor. Klara minispelet och inkassera en shine.

6. Spela minispelet igen. Svårighetsgraden har ökat men belöningen är den samma.

7. På ett av stadens hustak sitter en kille. Om du ger honom ett mynt kommer han att kasta in dig i ett rum där du hittar en shine. Missar han är det bara att prova igen.

8. Hoppa på båten som åker på floden. Precis innan den lämnar staden åker den igenom ett valv. I valvets tak finns ett hål. Hoppa in i hålet och samla de röda mynten.

9. Samla 100 mynt.

10. Sydost om staden finns en liten ö med en guldfärgad fågel. Spruta vatten på fågeln tre gånger i följd och inkassera en shine.

11. Hämta Yoshi och hoppa ombord på båten. Hoppa av när du kommer till den lilla ön och vänta tills båten kommer tillbaka. Hoppa ombord igen och åk till den andra ön. Tvätta bort smutsen på röret, hoppa ned i det och samla de röda mynten.

12. Inne i staden finns det en dörr som bevakas av två vakter. Hämta Turbo Nozzle och spring genom dörren. Klarar du mini spelet som väntar där blir du belönad med en shine.

13. Använd Turbo Nozzle och spring in i klocktornet som finns i stadens sydvästra del.

14. Använd Rocket Nozzle för att ta dig upp till tornet med den smutsiga shine-symbolen. Tvätta bort smutsen så blir den din.

15. Gör rent den andra smutsiga klockan och använd Rocket Nozzle för att komma åt shine-symbolen.

16. Gå nordväst tills du kommer till en klippa. Uppe på klippan finns en ingång till en grotta. Använd Rocket Nozzle för att ta dig dit. Inne i grottan ska du samla röda mynt.

17. Ta dig upp till fyrtornets tak och hoppa sönder det. Under taket finns en shine.

18. Klara spelet.

19. Klara spelet och bege dig till flygplatsen och samla röda mynt.

Read 377 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Veckans fråga

Vilket betyg ger du Nintendo Direct som sändes den 14 september 2023?

Message!

Poll results are hidden from public viewing.

You are not authorized to vote on this poll.

This poll will be closed in 4 days from now

No answer selected. Please try again.
Please select either existing option or enter your own, however not both.
Please select minimum {0} answer(s).
Please select maximum {0} answer(s).
/en/arkivet/ovrigt/omrostningar/575-vilket-betyg-ger-du-nintendo-direct-som-sandes-den-14-september-2023?task=poll.vote&format=json
575
radio
1
bottom 200

Kalender

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
25
26
27
28
29
30
31

Logga in