tisdag, 15 juni 2021 19:25

E3: Nytt Metriod avslöjat

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Nintendo avslöjade på dagens Nintendo Direct | E3 2021 att man ska släppa ett nytt Metroid-spel till Nintendo Switch utöver det tidgare utannoserade Metroid Prime 4.

Spelet som heter Metroid Dread är det första nya 2D-spelet på 19 år och är en direkt uppföljare på Metroid Fusion och avslutar historien som fokuserar på prisjägaren Samus och hennes koppling till de mystiska Metroids, en saga som började i det ursprungliga Metroid till NES.

I det här spelet tar sig Samus till en mystisk, avlägsen planet där hon jagas av ett nytt, farligt och mekaniskt hot som går under namnet E.M.M.I. Genom att få olika förmågor kan spelare återvända till områden de redan har besökt för att hitta nya platser och dolda uppgraderingar på klassiskt Metroid-sätt. Utforska den stora kartan, undvik E.M.M.I. och övervinn de hemskheter som plågar planeten.

En Metroid Dread Special Edition kommer också att finnas tillgänglig vid lanseringen, som inkluderar spelet, ett SteelBook-fodral, en 190-sidig 2D Metroid artbook och fem kort som innehåller artwork från de fem olika spel som är en del av sagan. Slutligen kommer också en ny Samus amiibo med hennes dräkt från Metroid Dread och en E.M.M.I. amiibo kommer i ett och samma paket vid release som är satt till 8 oktober.

Boxart

Metroid Dread Metroid Dread Samus | E.M.M.I

Läs 1825 gånger

Media

Lämna en kommentar

Kontrollera att du anger all obligatorisk information, markerad med en asterisk (*). HTML-kod är inte tillåten.

Veckans fråga

Vilket betyg ger du Nintendo Direct som sändes den 14 september 2023?

Message!

Poll results are hidden from public viewing.

You are not authorized to vote on this poll.

This poll will be closed in 2 days from now

No answer selected. Please try again.
Please select either existing option or enter your own, however not both.
Please select minimum {0} answer(s).
Please select maximum {0} answer(s).
/sv/arkivet/ovrigt/omrostningar/575-vilket-betyg-ger-du-nintendo-direct-som-sandes-den-14-september-2023?task=poll.vote&format=json
575
radio
1
bottom 200

Kalender

ti on to fr
25
26
27
28
29
30
31