söndag, 06 december 2015 11:30

Super Mario World

Skrivet av

Så var det dags att recensera det gamla Mario-spelet Super Mario World till Super NES.

Den främste videohjälten av dem alla, den koopastampande, eldbollskastande och prinsessräddande rörmokaren Mario är tillbaka!

Super Mario WorldSuper Mario World är fyllt med fler nya fiender och hjälpmedel än något tidigare spel i Super Mario-serien. Att förbluffas över nya skojiga och svårbemästrade platser och fiender.

KOOPA ÄR TILLBAKA!

Den illvillige despoten Kung Bowser Koopa har återigen byggt upp en hel värld för Mario att ta sig igenom för att rädda den i vanlig ordning kidnappade prinsessan. Super Mario World är det största, snyggaste och bästa Super Mario-spelet hittills (ej Super Mario World 2 och Super Mario 64 inräknat)!

Vår hjälte:

MARIO

Med hjälp stadig diet av supersvampar, superfjädrar och eldsblommor håller sig Mario lagom rund i sin ständiga kamp mot Bowser Koopa. Här är de tillbehör avdelningen för specialeffekter honom den här gången.

Om Mario tar en (Supersvamp) blir han Super Mario

Om Mario tar en (Eldsblomma) blir han Eld-Mario

Om Mario - (Flygfjäder) blir han Flyg-Mario

Om Super Mario tar en (Eldsblomma) blir han Eld-Mario

Om Super Mario tar en (Flygfjäder) blir han Flyg-Mario

Om Eld-Mario tar en (Flygfjäder) blir han Flyg-Mario

Om Flyg-Mario tar en (Eldsblomma) blir han Eld-Mario

En stjärna är född: YOSHI

Liksom läderlappen hade Robin och Mega Man har sin Rush har Mario nu den trogne dinosaurien Yoshi. Yoshi äter fulingar med god aptit men flyr till skogs så snart de biter tillbaka. Med med hjälp av rätt diet kan Yoshi även flyga, spruta eld och göra superhopp.

Betyg

9/10

Mer info

  • Ålder: Ålder
Läs 5245 gånger
Logga in för att kunna kommentera